Новини

Молитвена стаичка

Имаш ли нужда от спешна молитва? Има ли нещо в живота ти, за което искаш да благодариш на Бога? Има ли твой близък, който се нуждае от застъпничество пред Престола на благодатта? 

Сърдечно те приканваме да споделиш онова, което те вълнува в нашата виртуална молитвена стаичка. Всяка споделена нужда със сигурност ще бъде потопена в молитви. Кликни на този линк и го напиши. 

Молитвени нуждиАко искаш да се застъпиш за някого в молитва или да се включиш в молитвеното служение на църквата, ето няколко възможни варианта. 

Сряда вечер
Всяка сряда от 18:00 ч. вечерта църквата има молитвено богослужение. След кратко време на хваление и проповед ние заедно издигаме пред Бога всички постъпили нужди. Ела с нас, за да споделим заедно този скъпоценен час. 

У дома
Ако обичаш да се застъпваш в молитва насаме у дома за други хора, идвай редовно на този адрес, за да се запознаваш с най-актуалните нужди. Разстоянията нямат значение пред Бога. А за всички нас е ценно да знаем, че някъде там има хора, готови да издигат глас към Него в моменти на спешна молитвена нужда. 

Молитвен ден
Два пъти годишно църквата ни обича да заделя по един цял ден за по-специална молитва. Тогава сградата се украсява по-уютно, молитвените нужди се разпределят тематично, а всички ние сме насърчени да дойдем и да се включим в това наше общо начинание. Колко е хубаво, когато цялата църква се събира в нозете на Спасителя!

Очаквайте повече информация, когато наближи следващият молитвен ден. 

Посещение от дякон
Ако имаш нужда да бъдеш посетен за молитва у дома от църковните дякони, не се стеснявай да подадеш знак. Пиши ни тук. Нашите служители са готови с радост да откликнат и да дойдат у вас, за да се помолят лично за твоето семейство в удобен момент. 
 

Апостол Павел пише до колосяните

"Постоянствайте в молитва и бдете в нея с благодарение. 
Молете се още и за нас, да ни отвори Бог врата за словото,
така че да говоря тайната, която е в Христос, за която съм и в окови,
да я изявя така, както трябва да говоря." 

Колосяни 4:2-4

 

    В момента няма отбелязани предстоящи събития
Галерия
Служения
Ресурси
Онлайн
© copyright 2019, Първа баптистка църква София